Ny ordförande

Ny ordförandekandidat på årsstämman den 26 mars

Ibland blir saker och ting inte som man tänkt sig. I fyra år har jag deltagit i Ullnas styrelse, som sekreterare. Nu avsåg jag lämna för att ge plats till någon ny styrelseledamot, förhoppningsvis yngre. Valberedningen har varit duktig på att hitta nya ledamöter, men ingen har velat ta på sig att vara ordförande. Trots att jag skulle lämna styrelsen har även jag blivit tillfrågad flera gånger men avböjt.

Tiden har gått och ingen ordförandekandidat har dykt upp. Så när jag i förra veckan fick frågan en gång till lovade jag att försöka ta över ordförandeskapet under en övergångstid, tills någon i den nya styrelsen blivit varm i kläderna.

Det är inte enkelt att ta över efter en legend, Irene Klee, som i 20 år med framgång rattat vår koloniträdgårdsförening. Det är inte heller min ambition. Jag är vad vid styrelsearbete men har förstås inte Irenes detaljrika kunskaper om vår förening. Men jag kommer ha ett flertal kollegor i styrelsen. Med deras insatser tror jag vi kommer kunna reda oss gott. Och Irene finns ju att fråga.

Så,nu börjar en ny epok i föreningens historia. Jag kommer bli en parentes i den men hoppas på ert stöd under det kommande året. Jag kandiderar således som ordförande på stämman den 26 mars men kommer inte befinna mig där. Sedan länge hade jag annat inbokat och trodde ju inte jag skulle vara kvar i styrelsen..

Jag ser fram emot en ny härlig säsong på Ullna, precis som vi alla medlemmar gör. Våra servicehus kommer vara uppfräschade och visst tror vi på en härlig sommar med en lagom blandning av odling, avkoppling och bad.

Väl mött hälsar Lena Cronvall Morén, stuga nr 119

Lämna ett svar