Före årsmötet – kommunalråd Hans Ahlgren berättar om Ullna äventyrspark

Vårt årsmöte för Ullna koloniträdgårdsförening ska enligt kallelsen börja kl 10.00.  Dock har vi nu fått möjligheten att få information från Hans Ahlgren som är gruppledare för Liberalerna i Täby,  kommunalråd och tillika ordförande i TFAB om den äventyrspark som planeras vid Ullnabacken.  Möjligheter finns då också att ställa frågor.  Så vi börjar med informationen om äventyrsparken innan årsmötet, som då alltså startar en halvtimme senare. Kom ändå i tid till kl 10 för avprickning i medlemsförteckningen!

Vi hoppas att detta kommer att intressera medlemmarna så att förseningen kan accepteras.

Årsmötet hålls i Hörsalen ovanför biblioteket men ingången är på Esplanaden 11, mitt emot det nya kommunalhuset.  Biblioteket som ligger på Biblioteksgången öppnar först kl 11 så det är inte möjligt att gå in därifrån.

Hälsningar

Styrelsen

 

 

 

Lämna ett svar