Snart är det dags för årsmöte

2012-02-14
Snart är det dags för årsmöte. I år är det framflyttat till den 25 februari. Vi hoppas ändå att så många som möjligt kommer till mötet som ska vara en trevlig samlingspunkt och en början på den nya säsongen. Vi serverar kaffe/te och en liten kaka.

I år måste vi tyvärr ta upp den svåra frågan om misskötta hus och tomter. Under förra årets årsstämma fick styrelsen det tunga uppdraget att se till så att något görs åt de hus som länge har misskötts. Det var ett önskemål från majoriteten av medlemmarna. Styrelsen har nu genomfört sitt uppdrag under 2011 och redovisat det i förvaltningsberättelsen. På årsstämman kommer medlemmarna att ha möjlighet att rösta om ägarna till de aktuella husen ska få behålla sitt medlemskap i föreningen eller inte.

Välkomna!

Lämna ett svar