Vintern har tagit sitt grepp om Ullna

2012-12-11
Vintern har tagit sitt grepp om Ullna och nu finns fina vita mattan över alltihop. Älgarna, rådjuren, småfåglarna och fasanerna strövar i trädgårdarna för att hitta munsbitar att överleva de kalla nätterna på. Passa på att njuta av det vackra landskapet! Fler borde upptäcka sina stugor även om vintrarna.

I år har vi gjort en stor översyn av elnätet. Området börjar komma till åren och infrastrukturen måste ses över. Elsäkerheten är viktig och har prioriterats. Vår elektriker har sett över samtliga fördelningsboxar och säkringsskåp och bytt där det har behövts. Tyvärr finns det 17 nedgrävda anslutningar istället för fördelningsboxar ovan jord. De är svåra att hitta och vi får hoppas att inget fel uppstår i dessa anslutningar. Det kommer att bli mycket kostsamt för föreningen om vi måste hitta och laga dem. Så tänk på var du gräver eller slår ner jordankare!

Årsmötet för 2013 äger rum den 16 mars 2013 kl 10. Inför nästa år måste vi sannolikt höja årsavgiften betydligt för att samla på oss ett kapital för yttre underhåll.

Jag önskar alla en god fortsättning på året och vilsamma helger

GOD JUL och GOTT NYTT ÅR

En Ullnaängel

ullnaangel

Lämna ett svar