Välkommen till vår nya webbplats!

Den gamla webbplatsen som nog snart funnits i 10 år har gjort sitt och vi tackar tidigare webbansvarig Göte Berg för att han gått i bräschen för att göra Ullna digitalt!  Stort tack Göte för ditt engagemang!

Tekniken har utvecklats med fler möjligheter och det har Tony Westerberg på norra hjälpt oss med.  Stort tack Tony för ditt arbete med att flytta över gammalt material hit till nya webben!

Det finns en del nya saker på denna webb som möjligheten att kontakta styrelsen och ett kalendarium.

Ett fakturautskick kommer att gå ut med kommande UllnaNytt i mitten av oktober.  I detta UllnaNytt informerar vi också om det nya arrendeavtalet som gäller från 2030 och som alla medlemmar måste skriva under.  De flesta har redan gjort det men några återstår. Kontakta gärna någon i styrelsen om du vet med dig att du inte skrivit på ännu.

 

Lämna ett svar