Snart dags för UllnaNytt och faktura

Tredje kvartalets elfaktura
I månadsskiftet oktober/november ska tredje kvartalets elfaktura vara betald.  Utskicket med faktura och UllnaNytt kommer att sändas ut under kommande vecka (17-21 oktober) så håll utkik! UllnaNytt ligger också här på webbplatsen så där kan du ta en förhandstitt på innehållet.

Årsmöte 2017
Datumet för årsmötet 2017 är den 11 mars mellan kl 10-12. Tidigare år har vi haft årsmötena i Föreningsgården i Täby Centrum. Det är nu nedlagt så denna gång är vi istället i Tibble Gymnasium som ligger på Attundavägen 1, bredvid Täby Centrum.

De nya arrendeavtalen
De nya arrendeavtalen som gäller från den 1 oktober 2016 till 1 oktober 2030 finns för påskrift för dem som ännu inte undertecknat. Kontakta ordförande om du bor på södra sidan och vice ordförande om du bor på norra för att avtala en tid för underskrift.

Kalendarium
Observera att det nu finns ett kalendarium på vår webbplats.  Bra att ha som påminnelse om du glömt bort viktiga datum.  Vi fyller på vart efter.

 

Lämna ett svar