Ny säsong – nya möjligheter

Våren är tidig i år och det kliar i fingrarna att få sätta igång i trädgården igen.  Vattnet planeras att sättas på under kommande helg vilket är tidigare än någonsin vad jag kan minnas.  Vi hoppas att det inte kommer något rejält bakslag så att kranarna fryser.

På årsmötet informerade styrelsen om att Täby kommun vill höja arrendeavgiften eftersom marken har blivit upptaxerad av Skattemyndigheten.  Det innebär att årsavgiften måste höjas och i samband med höjningen kommer styrelsen också att se över vårt arrendeavtal med kommunen.

Du hittar information om den nya styrelsen under valet Info om Ullna och där finns också protokollet från årsmötet 2016.

Jag får också påminna om årets första arbetsdag den 23 april och att bommarnas stängningstider har förändrats.  Bommarna ska hållas stängda dygnet runt fram till 1 maj.

Väl mött på Ullna!

irene

Lämna ett svar